Nieuws

OPROEP aan de leden !! Bedrijfslidmaatschap

Bent u lid van TCO/TVK? Bent u ondernemer? Sluit u dan nu aan bij de BusinessClub van 100 van de vereniging met een bedrijfslidmaatschap!

In het nieuw uit te werken sponsorplan welk uiteengezet door Robert van der Starre van VDS, wordt er vorm gegeven aan de op te richten BusinessClub van 100 van TCO/TVK. Alle leden die ondernemer zijn worden hierbij gevraagd deel te nemen om de club te sponsoren en te steunen door middel van een bedrijfslidmaatschap. Daar heeft u zelf geen extra kosten door. Het doel is om bijvoorbeeld ballen voor de interne competities beschikbaar te kunnen stellen. Extra baanhuur tijdens competitie. Of extra activiteiten voor de groeiende jeugd te kunnen organiseren. Leden welk reeds bestaande sponsor zijn worden gevraagd ook hieraan deel te nemen, en eventueel hun huidige sponsorovereenkomst tezamen met het bestuur en sponsorcommissie onder de loep te nemen.

Voor vragen of meer informatie hieromtrent wordt u gevraagd zich melden bij het bestuur in de persoon van Klaas-Jan Masker en/of de sponsorcommissie in de persoon van Frank Aalbertsen.

Kent u ondernemers in de regio die misschien ook wel willen sponsoren? Wellicht uw eigen werkgever? Schroom dan niet om hierop in te zetten en neem contact op met de sponsorcommissie.

 

Met sportieve groet,

 

Klaas-Jan Masker en Frank Aalbertsen

« Terug

» Nieuws archief