Nieuws

KNLTB voorjaarscompetitie 2019

Over een maand moeten wij de teams weer opgeven voor de voorjaarscompetitie 2019. Deze speelt zich af van 8 april tot en met 13 juni 2019. Dit is ook al in een mail gestuurd naar alle seniorleden. Op onze website is daarvoor de individuele inschrijving gestart. Het is noodzakelijk dat iedereen zich zelf opgeeft en aangeeft of die wel of niet al in een team zit.

namens TCO competitie, Alette en Irma

 

Wij merken dat veel clubleden druk bezig zijn om teams te zoeken of te formeren. Hier proberen wij zo goed mogelijk in te faciliteren door rekening te houden met alle wensen, maar ook mensen zonder team de kans te geven om zich aan te melden en mee te laten spelen.Het competitie-aanbod is onlangs landelijk geharmoniseerd. Dit betekent dat er wijzigingen zijn aangebracht in de speelmogelijkheden. In onze regio zijn hierdoor 8 nieuwe competitievormen voor seniorleden ontstaan. Voor meer info: zie het schema op de KNLTB-site met in oranje de nieuwe competitievormen of de tabel met alle mogelijkheden in onze regio. Alle TCO leden kunnen zich opgeven via bijgaande link: opgaveformulier.

Voor meer info: zie ook Senioren - Voorjaarscompetitie.

Opgave voor twee teams wordt alleen geaccepteerd als zij niet de speelruimte van andere spelers benadelen of er een andere goede reden is om dit te doen. De TC/competitiecommissie legt de beoordeling hiervan voor aan ons bestuur.

Vragen? mail ons: competitie@tco-leidschendam.nl

« Terug

» Nieuws archief