Nieuws

Start Seizoen 2018

Beste clubgenoten,

 

Nog een paar dagen en het tennisseizoen gaat weer van start. De voorbereidingen zijn al in volle gang voor bijvoorbeeld de KNLTB competitie, competitietraining, Reunited toernooi 16 maart,  inloopavonden, uitwisseling met Forescate 17 maart, Pannenkoekentoernooi 30 maart, Ouder-Kindtoernooi 1 april en natuurlijk het openingstoernooi op 18 maart. Dit toernooi (van 13.00 tot 16.00) is de perfecte gelegenheid iedereen weer te ontmoeten en de nieuwe leden te verwelkomen.

Leuk is dat er nu al diverse kinderen van senior (logisch) leden lid zijn geworden, dus wie weet krijgen we er nog een paar jeugdleden bij.

 

Ook de interne mixcompetitie wordt op dit moment in elkaar gepuzzeld. Gezien het groot aantal aanmeldingen is de belangstelling groot. Alle evenementen zijn te vinden op de kalender op de website en je wordt natuurlijk op de hoogte gehouden per email en facebook.

 

Op de ledenvergadering hebben we aangekondigd dat er een App zou komen waarmee gemakkelijk afgesproken, afgehangen en gecommuniceerd zou worden. Er is wat vertraging en hopen dit in de loop van het jaar te realiseren.
Het afhangen van banen via het TVK kastje is dit jaar niet meer mogelijk. Alle banen kunnen worden afgehangen met het elektronisch systeem van het park. Hoe lang een baan is afgehangen is nu hetzelfde voor alle banen en is afhankelijk van het aantal spelers 30, 45 of 60 minuten. Van tevoren reserveren van banen zal helaas moeten wachten tot de App beschikbaar is.

 

Niet te vergeten: 18 maart kunnen de KNLTB passen worden opgehaald op het park

 

We zijn ook dit jaar weer op zoek naar hulp, dus als je kans ziet om te helpen met een van de evenementen, horen we dat graag en wordt je met open armen ontvangen.

 

Het TCO-TVK bestuur wenst je een fantastisch seizoen toe.

 

Hartelijke groet,

 

Klaas-Jan, Nancy, Arianne, Marjan & Onno

« Terug

» Nieuws archief